Senarai Ketua Unit

No Nama Ketua Unit Sambungan Emel
1 Dr. Anim Binti Ali Pengarah Hospital 201 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2 Pn. Pan Siew Choo Farmasi 226 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 En. Choong Jia Jie Farmasi Logistik   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4 En. Mohd Hisham Bin Mohd Razali Penyelia Hospital 215 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 Pn. Chin Siew Koon Penyelia Jururawat 238 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 Pn. Vimala Devi A/P Sridaran Penyelia Jururawat 238 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 7 Pn. Alina Binti Along Pentadbiran 202 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 8 Pn. Ruzaini Binti Ab. Rahman Rekod Perubatan 204 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 9 Pn. Mastura Binti Jamaludin Makmal Patologi 290 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
10 En. Mohamad Arafat Bin Zainuddin Pengimejan Diagnostik 118 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
11 Cik  Nur Fazeera Binti Fauzi Fisioterapi 232 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
12 Cik Norliyana Binti Roslan Jurupulih Carakerja 106 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
13 Pn. Sharimah Binti Alang Ahmad Wad Lelaki 102 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
14 Pn. Norizan Binti Ahmad Kualiti 270 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
15 Pn. Paramakalyani A/P Balakrishnan CSSS 248 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
16 Cik Salamiah Binti Yaakub Wad Bersalin 261 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
17 Pn. Norleeza Binti Mohd Lazim Wad Kanak-Kanak 237 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
18 Pn. Rohani Binti Samsuddin Wad Perempuan 236 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
19 En. Mohamad Adnan Bin Hamzah Hemodialisis 250 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
20 En. Mohd Hisham Bin Mohd Razali Kecemasan & Trauma 285 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
21 Pn. Mariah Binti Hussin Sajian & Dietetik 244 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
22 En. Mohd Wazir Bin Abbas Pengurusan Maklumat 119 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
23 En. Sangkarao A/L Kumaranaidu Kejuruteraan 268 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
24 En. Kamaruzaman Bin Bikman Faber Medi Serve 243 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

Jumlah Pelawat: 649433
Kemaskini Terakhir:Isnin 26 Ogos 2019, 12:10:47.